Назад| Начало ОБОРУДВАНЕ И АКСЕСОАРИ МИГЛИ/ ВЕЖДИ DEPEND DEPEND 4905 Perfect Eye Lash & Eyebrow Colour BROWN BLACK - Боя за вежди и мигли Кафяво - Черна

DEPEND 4905 Perfect Eye Lash & Eyebrow Colour BROWN BLACK - Боя за вежди и мигли Кафяво - Черна

Назад
Арт.№: 7477 Добави в любими
15.60лв.
бр

Боята е с революциона формула на растителна основа, която включва бял равнец, невен, зелен чай и боровинки, наред с други съставки. Тя е водоустойчива, лесна за използване, с интензивен дълготраен цвят. Боята създава впечатление за по-дълги мигли и акцентира върху веждите. Издържа до 6 седмици. Съдържанието на опаковката е достатъчно за 5-7 процедури. 

Внимание: Съдържа сребърен нитрат. Ако продуктът влезе в контакт с очите, веднага да се изплакнат. Може да предизвика алергична реакция. Направете тест за алергия 48 часа преди употреба.

Опаковката съдържа: 3.5 мл цвят гел (туба 1), 5 гр. гел активатор (туба 2), 4 клечки за уши, 1 четка за нанасяне, 1 апликатор, 12 защитни ленти, 1 защитен крем, 1 купичка, 1 карфица.

Употреба:

Преди оцветяване:

Ако носите контактни лещи, ги извадете. Премахнете грима от областта, която ще бъде боядисана с помощта на продукт за отстраняване на грим. Важно е да премахнете всички следи от грима, тъй като те могат да попречат за получаването на по-добър краен резултат. Косъмчетата, които ще боядисвате трябва да са напълно чисти и сухи.

Отворете и продупчете върха на гел апликатора (туба 2) с приложената карфица. Важно е да не се отрязва върха, тъй като това би означавало, че вече не е възможно да се гарантира херметичността на тубата до следващата употреба.

 Оцветяване на мигли:

 1. Поставете малко количество от цвят гел (туба 1) в купичката. Оцветяващият гел се нанася по същия начин като спирала, използвайки приложената четка, с отворени очи. Важно е да се покрият цялите мигли с оцветяващ гел от корена до върха. Погрижете се да не попадне продукта в очите.

След като сте се нанесли оцветяващият гел върху миглите, нанесете още един път за да се гарантира, че миглите са равномерно покрити с цветен гел. Изчакайте 4 минути. Ако използвате черна боя увеличете времето на 8 минути за максимален ефект.

 2. В края на времето за оцветяване, отстранете излишната боя внимателно с помощта на памучен тампон. Важно е да не се остави излишно количество боя. Ако гелът е влязла в контакт с кожата, незабавно го отстранете, преди да започне следващата стъпка.

Сега се прилага защитен крем за долния клепач и най-близките части на кожата до миглите и веждите. Уверете се, че защитния крем не се допира до вашите мигли или вежди, тъй като това ще съсипе резултата от боядисването. Сложете защитната лента най-близо до долните мигли, колкото е възможно, за да защитите кожата си по време на процеса на оцветяване.

 3. Поставете малко количество от гел апликатора (туба 2) в купичката. След това нанесете гела върху миглите с помощта на сивия апликатор. Разпределете гела върху миглите, като се гарантира, че миглите са напълно покрити. Избършете черния гел, който се появява на апликатора след първото нанасяне на миглите и нанесете свеж гел отново. Погрижете се да не попадне на продукта в очите. Нанесете един нов, тънък слой върху миглите, за да се гарантира, че гелът напълно ги покрива. Винаги използвайте чист, сух апликатор при прилагането на новото количество гел от купичката.


Оставете гел апликатора в продължение на 2 минути. Ако използвате черна боя, увеличете времето на 4 минути за максимален ефект.


 4. Навлажнете памучен тампон тампон с хладка вода и внимателно избършете излишния цвят. Ако гелът е влязъл в контакт с кожата, избършете веднага за да се избегне оцветяване на кожата.


 Оцветяване на вежди:


 1.  Поставете малко количество от цвят гел (туба 1) в купичката. С четката за апликация нанесете оцветяващия гел. Важно е да се покрият напълно всички косъмчета и да бъдат оцветени. След като сте нанесли гела върху двете вежди нанесете с четката още един път, за да се гарантира, че веждите са равномерно покрити с цветен гел. Изчакайте в продължение на 4 минути. Ако използвате черно увеличете времето на 8 минути за максимален ефект.

 2. В края на времето за оцветяване, отстранете излишната боя внимателно с помощта на памучен тампон. Важно е да не се остави излишно количество боя. Нанесете защитен крем с помощта на памучен тампон върху кожата около веждите, за да се избегне нежелано оцветяване. Уверете се, че защитния крем не се допира до вашите вежди, тъй като това ще съсипе резултата от боядисването. 

 3. Поставете малко количество от гел апликатора (туба 2) в купичката. След това нанесете гела върху веждите с апликатора. Разпределете гела върху веждите, като се гарантира, че всички косъмчета са напълно покрити. Избършете черния гел, който се появява на апликатора след първото нанасяне на веждите и нанесете свеж гел отново. Погрижете се да не попадне на продукта в очите. Нанесете един нов, тънък слой върху веждите, за да се гарантира, че гелът напълно ги покрива. Винаги използвайте чист, сух апликатор при прилагането на новото количество гел от купичката.

 4. Изчакайте в продължение на 2 минути. Ако използвате черна боя, увеличете времето на 4 минути за максимален ефект.


 5. Навлажнете памучен тампон тампон с хладка вода и внимателно избършете излишния цвят. Ако гелът е влязъл в контакт с кожата, избършете веднага за да се избегне оцветяване на кожата.


Винаги почиствайте четката за нанасяне, апликатора и купичката с малко вода и веро след употреба.

Предупреждение за безопасност:

Избягвайте всякакъв контакт с очите. Съдържа сребърен нитрат. (Туба 2) Ако продуктът влезе в контакт с очите, веднага да се изплакнат. Може да предизвика алергична реакция. Извършва се тест за алергия 48 часа преди употреба. Ако в някакъв момент по време на нанасяне почувствате парене или боцкане, трябва да спрете нанасянето веднага. Това може да бъде признак на свръхчувствителност към някоя от съставките. Не използвайте продукта, ако имате някакво раздразнение / възпаление в или върху кожата около очите.

Гел активатора (туба 2) може да промени цвета на кожата и на други повърхности. Защитете всички области на кожата около зоната за боядисване със защитен крем, както на етап 2 в инструкциите. Ако разлеете гел върху други повърхности той трябва да бъде отстранен незабавно за да се избегне оцветяване.


Ако петната са върху кожата, те обикновено изчезват в рамките на 2-3 дни тъй като кожните клетки постоянно се подновяват. Може да се ускори този процес с помощта на скраб за тяло или лице за да се опитате да премахнете петното.

Затворете тубите внимателно след употреба, тъй като продуктът става по-малко ефективен в случай на продължителен контакт с кислород. Да се ​​съхранява при стайна температура. Съдържанието на тубите никога не трябва да се смесва преди боядисване - трябва да се прилагат последователно по реда определен в инструкциите. Важно е апликатора винаги да бъде сух и чист преди прилагането на новия гел за миглите или веждите.

Тест за алергия: Нанесете малко от съдържанието на двете туби до вътрешната страна на лакътя (предпазете дрехите). Оставя се да престои 10 минути. След това изплакнете с хладка вода. Ако кожата ви се раздразни в рамките на 48 часа, след това не трябва да използвате този продукт. Дори ако при тестът не получите обрив, това не е гаранция; по-скоро това е допълнителна предпазна мярка, за да се предпази от евентуална алергична реакция.

Съвети: 

Можете да използвате един и същи цвят, за мигли, така и за вежди, но ние препоръчваме да използвате по-светъл нюанс за вежди, ако използвате черен за вашите мигли.

 Време за боядисване:


 Времето може да варира леко в зависимост от различните типове коса.

 Нормално оцветяване: Цвят гел 4 мин. Активиращ гел 2 мин.


 Леко оцветяване: Цвят гел 2 мин. Активиращ гел 1 мин.


 Интензивно оцветяване: Цвят гел 8 мин. Активиращ гел 4 мин. (Препоръчва се при боядисване с черен цвят)

DEPEND Всички от DEPEND За поръчки: 0895650168 Направи запитване ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки