Назад до Началната страница

Доставка и плащане

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

1.БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 6кг  ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА "СПИДИ" ИЛИ КУРИЕРСКА ФИРМА "ЕКОНТ" ПРИ ПОРЪЧКИ НАД:

1.1. 150лв. за регистирирани потребители – фризьорски салони, маникюристи, козметици и професионалисти от бранша.

1.2. 80лв. за регистрирани обикновени потребители - крайни клиенти на онлайн магазина.

2. Безплатната доставка не важи при поръчки за оборудване на салони!

2.1. За пратки с тегло от 6кг до 10кг се заплаща доставка в размер на 5лв.

2.2. За пратки с тегло от 10кг до 20кг се заплаща доставка в размер на 10лв.

2.3. За пратки с тегло над 20кг се заплаща доставка в размер на 15лв.

3. Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ или чрез куриерска фирма СПИДИдо техен офис или до адрес. Посочени цени на доставки са ориентировачни. За точна цена на доставката се обърнете към наш служител на посочените телефони.

4. Доставки се извършват само на територията на България.

5. Срокът за доставка е до 5 (пет) работни дни от датата на получаване на поръчка при наличност на стоката. Бог-Ен Агиос Николаос ЕООДне носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.

5.1. Оборудването за салони е вносно, поради тази причина срокът на доставка е 30 работни дни след подписване на договор и изплащане на капаро в размер на част от стойността на поръчката. Цената на доставката на оборудване, поръчано от сайта, се определя устно между Купувача и Продавача и не е обвързана с посочените в онлайн магазина цени на доставка.

6. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка последният дава своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.

7. При сгрешен или липсващ продукт клиентът има право да откаже поръчка по всяко време.

8. Можете да върнете закупен продукт в 14-дневен срок от датата на закупуване. Условието за връщане е продуктът да не е използван, в ненарушена опаковка, с всички придружаващи документи и с етикети на производителя и вносителя. Транспортните разходи по връщане на пратката са за сметка на клиента. Парите се възстановяват в 7-дневен срок от датата на получаване на продукта обратно при нас.

9. Представител на фирма Бог-Ен-Агиос Николаос ЕООД ще се свърже лично с клиента чрез телефонно обаждане за потвърждение на новопостъпилата поръчка. Поръчки, които не са потвърдени лично от клиента не се обработват или изпращат.

10. Бог-Ен-Агиос Николаос ЕООД се запазва правото да откаже поръчка на клиенти, които при предишни заявки не са си потърсили стоките.

loading...