Назад| Начало ГРИЖА ЗА КОСАТА МАСКИ ЗА КОСА ALLWAVES Allwaves Miracle Water 500мл Ламелна вода 500мл

Allwaves Miracle Water 500мл Ламелна вода 500мл

Назад
Арт.№: 7990 Добави в любими
40.00лв.
бр

Чудотворна вода – ламеларен балсам
какво е това и как работи?
Незабавна трансформация на косата за 9 секунди от първата употреба. Професионалната му формула осигурява незабавен блясък и мека коса, осигурявайки сияещи и изключително гладки резултати за миг.

как работи
Ламеларната технология използва силата на ламелите, частици със способността да проникват в кутикулата на косъма и да се насочват към увредените зони на всеки кичур по-лесно от традиционните кремове и маски за коса.

Работейки на фини слоеве, формулата отлага малки активни съставки като овлажнители, аминокиселини (за сила и блясък) и кондициониращи агенти в увредените зони на всеки кичур и незабавно прониква в косъма, за да даде подобрен подхранващ ефект.

Водата по повърхността на косъма активира изглаждащата сила на ламелната технология. Кондициониращите агенти са организирани в тънка ламелна структура, която обгръща влакното, изглаждайки всякакви неравности само за няколко секунди.

текстура
Има ТЕЧНА текстура, като вода. Удобната капачка, която се отваря, улеснява нанасянето на продукта директно върху косата.

+ информация
1 доза е 25мл. 1 доза за къса, фина и средна коса. 2-3 дози за дълга, гъста и къдрава коса.

Запалими течности и пари. СЪХРАНЕНИЕ И УПОТРЕБА: Да се ​​пази от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Не пушете при употреба. Съхранявайте контейнера плътно затворен. Съхранявайте на хладно, добре проветриво място. Може да се почувства леко топло усещане, когато продуктът се активира.

ALLWAVES Всички от ALLWAVES За поръчки: 0895650168 Направи запитване ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки