Назад| Начало ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ GLORY КОМПЛЕКСНИ ТЕРАПИИ ПРОПОЛИС - Маска

ПРОПОЛИС - Маска 200мл

Назад
Арт.№: 232 Добави в любими
15.60лв.
бр

Дълбокопочистваща маска 200 мл.

Действие: за отстраняване на неудобствата, които създава мазната кожа се разработи серия почистващи продукти, един от които е дълбоко почистващата маска с екстракт от прополис. Тя е разработена на база използване на твърди адсорбенти с размер на частиците под 16 микрона, какъвто е каолинът. Прониквайки и в най-фините пори частиците на каолина се обвиват с капчиците мазнина и при изплакване на кожата с хладка вода заедно с адсорбента се отстраняват и замърсяванията полепнали по него. В маската се съдържа и анионактивно повърхностно действащо вещество, което спомага за по-доброто поемане и отстраняване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата.
Прополисът, известен още под името пчелен клей, е богат на минералните вещества Zn, Mg, Fe, Vit B, Vit B2, B6, Cu, никотинова и пантотенова киселини, съдържа и група природни антибиотици, на които се дължи антибактериалното му действие. Прониквайки дълбоко в епидермиса, той влияе върху метаболизма на клетките, ускорявайки регенеративните процеси в кожата, нормализира дейността на мастните жлези и като цяло повишава защитните й функции. Действа още противовъзпалително, антисептично и дезинфекциращо.
Начин на употреба: нанася се равномерен плътен слой върху кожата на лицето и шията и след престой от 20 мин. се отстранява с помощта на хладка вода. Много подходяща маска за терапии, третиращи мазна и акнеична кожа.
Активни съставки: каолин, екстракт прополис

КОМПЛЕКСНИ ТЕРАПИИ Всички от КОМПЛЕКСНИ ТЕРАПИИ За поръчки: 0895650168 Направи запитване ›
  • ТИП КОЖА: МАЗНА
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки