Назад| Начало За нас

За нас

Фирма "Бог-Ен-Агиос Николаос" ЕООД е основана през далечната 1992г. От тогава до сега ние не спираме развитието си. От 1999г. започнахме да се занимаваме с дистрибуция на професионална козметика и консумативи, предлагайки някои от най-добрите марки от света. Наши клиенти са фризьорски салони, козметични и медицински центрове, маникюристи и козметици от всички региони в Южна България. Но ние предлагаме професионална козметика и на всички любители на красотата, защото вярваме, че всеки заслужава висококачествени продукти за грижа за лице, коса и тяло. 

Защо да изберете нас?

  • Ние ще ви консултираме при избор на продукт, защото сме професионалисти в областта си.
  • При нас ще намерите огромно разнообразие.
  • Ние сме винаги "в крак" с новото.
  • Можете да разчитате на лоялни и коректни отношения.

Гордеем се, че предлагаме някои от най-добрите марки за професионална грижа, завладели международния пазар - Edje nails, EF Exlusive, Dr.Belter, Olive Tree Spa, IBD, Kleral System, Londa Professional, PNP, Stapiz, Makadamia Natural Oil и други. На част от продуктите, които ще намерите в нашия сайт, ние сме директен вносител, което гарантира тяхното качество.

Ние се стремим да сме винаги до нашите клиенти като им предоставяме не само невероятни продукти, но и лично отношение, съвети и помощ!

Коментари