Назад| Начало ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА АМПУЛИ И СЕРУМИ ЗА ЛИЦЕ DR.BELTER Ампула №12 Анти-стрес - 2мл.

Ампула №12 Биодинамик - 2мл.

Назад
Арт.№: Добави в любими
9.00лв.
бр.

Този активен концентрат  комбинира хидратиращи фактори, колагенови бустери и динамичена регенерация ,има активни съставки за подобряване на твърдост и гладкост  на кожата . В допълнение полимерната матрица осигурява незабавен ефект против бръчки и специално преживяване за вас и вашата кожа.

Продукт:      – Серум с кехлибарен цвят,   -Полярност (-)

Основни съставки: Хиалуронова киселина,полиамин комплекс,белизомна вода,неуробиокс,бял лотос,

PolyaminComplex :органичен екстракт от соя. Неговото развитие се основава на US патент, който защитава кожата ,има специална  смес на полиамини за активирането скоростта на пролиферация на епитела.
Активните вещества в полиамин комплекс са путресцин, спермин и спермидин. Полиамините  са малки, физиологично активни молекули, които се срещат в малки количества във всички организми. Тяхната концентрация и положителни ефекти намаляват с възрастта.

Instant Polymer Matrix

Нов вид моментално повдигане, активна съставка на базата на развитие-ноу-хау на ядивни филми, използвани в хранително-вкусовата промишленост .Ефикасна полимерна матрица.
– изглажда най-различни видове бръчки около очите , челото и ръцете
-подобрява микрорелефа в зоната около очите
– осигурява незабавно забележим и трайно стягащ ефект

Neurobiox®;

екстракт от бял равнец ,който предлага уникален начин за предизвикване на епидермална корекция.С възрастта комуникацията между нервните клетки и кожните клетки намалява. Чрез стимулиране на експресията на специфични рецептори в кератиноцити, Neurobiox® възвръща баланса между медиатори и рецептори при оптимизиране на предаването на клетъчното съобщение.Ние показахме, за първи път, че тази комуникация има пряко въздействие върху подмладяването на повърхността на кожата. Получените резултати показват 10% увеличение на дебелината на епидермиса, заедно с ускорено обновяване.
Клиничните резултати показват, че след 2 месеца, Neurobiox® дава сходни на гликолова киселина и значително по-добри резултати в сравнение с плацебо, осигуряване на интензивно действие против стареене,пори и появата бръчки. Обновена, кожата е значително по-мека и по-гладка.

.Belisome® Aqua; Влагата  на кожата остава едно от основните изисквания за красива и жизнена кожа. Помага на кожата да се разпределят вода през тъканта чрез водни канали = aquaporines, тя се стабилизира, помага на кожата да се намали транс-епидермалната загуба на вода ,като стимулира производството на бариерните вещества.

Hyaluronic acidХиалуроновата киселина е гликозаминогликан (GAG), линеен полизахарид, който се продуцира от клетки, фибробласти (производство на влакна в дермата). Това е важен компонент на съединителната тъкан или извънклетъчната матрица. Хиалуроновата киселина се свързва с голямо количество вода и  образува гел. Това допринася за тонус и гладкост на кожата.

Тип кожа:     -за всеки тип кожа,особено подходяща за зряла кожа,кожа с бръчки,взискателна и суха кожа.

Ефект и  свойства:

-Ампула с овлажняващи бустери

-регенериращи активни съставки

-полимерна матрица

-подобрява водния баланс  и е устойчива на стрес

-ускорява обновяването на кожата и е аналог  на ЕРФ (епидермален растежен фактор)

-стимулира производството на колаген

-защитава  кожата от фото-стареене

Нанасяне:

  • Разклатете ампулата преди употреба
  • Можете да работите мануално или с Йонофореза
  • Избягвайте контакт с очите

Разфасовка:проф.1брх2мл.

DR.BELTER Всички от DR.BELTER За поръчки: 0895650168 Направи запитване ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки