Доставка и плащане Контакти Количка 0 продукта (0.00 лв.)
042 635080; 0895650168; 0895814832

Доставка и плащане

карта за доставки

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА 


1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД:

1.1. 150лв. за регистирирани потребители – фризьорски салони, маникюристи, козметици и професионалисти от бранша.

1.2.    70лв. за регистрирани обикновени потребители - крайни клиенти на онлайн магазина.

2. Изборът на куриерска фирма, с която се доставят поръчките по алинея 1, се определя от Бог-Ен-Агиос Николаос ЕООД.

3. Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ или чрез куриерска фирма СПИДИ до техен офис или до адрес. Цената на доставката е в зависимост от обема на поръчката и начина на доставка. Цените в сайта НЕ ВКЛЮЧВАТ ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА!

4. Доставки се извършват само на територията на България.

5. Срокът за доставка е до 3 (три) работни дни от датата на получаване на поръчка при наличност на стоката. Бог-Ен Агиос Николаос ЕООД не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.

5.1. Оборудването за салони е вносно, поради тази причина срокът на доставка е 15 работни дни след подписване на договор и изплащане на капаро в размер на част от стойността на поръчката. Цената на доставката на оборудване, поръчано от сайта, се определя устно между Купувача и Продавача.

6. Поръчки, направени след 13.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник.

7. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка последният дава своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.

8. При сгрешен или липсващ продукт клиентът има право да откаже поръчка по всяко време. 

9. Можете да върнете закупен продукт в 14-дневен срок от датата на закупуване. Условието за връщане е продуктът да не е използван, в ненарушена опаковка и с етикети на производителя и вносителя. Транспортните разходи по връщане на пратката са за сметка на клиента. Парите се възстановяват в 7-дневен срок от датата на получаване на продукта обратно при нас.

10. Представител на фирма Бог-Ен-Агиос Николаос ЕООД ще се свърже лично с клиента чрез телефонно обаждане за потвърждение на новопостъпилата поръчка. Поръчки, които не са потвърдени лично от клиента не се обработват или изпращат.

11. Бог-Ен-Агиос Николаос ЕООД се запазва правото да откаже поръчка на клиенти, които при предишни заявки не са си потърсили стоките.

Поръчай сега на: 042 635080; 0895650168; 0895814832 или info@bogen.bg