Доставка и плащане Контакти Количка 0 продукта (0.00 лв.)
042 635080; 0895650168

Козметика за лице

Всички от ASTALIFT

ASTALIFT

Astalift Jelly Aquarysta Rejuvenating Concentrate - Желиран възстановяващ концентрат 15гр.

43.00 лв.

Създаден от FUJIFILM, Astalift е бранд, печелил множество награди, който използва напреднала антиоксидантна технология, подобна на тази, използвана от фотографите за намаляване на обезцветяването.
 
Иновативната желирана формула съдържа колаген - важен протеин от структурата на кожата и ключова съставка, използвана при фотографските филми.  Интензивният възстановяващ концентрат е специално създаден да намали видимите признаци на стареене - тъмни петна, линии, бръчки. Появата на бръчки и несъвършенства е видимо намалина, кожата изглежда по-стегната и сияеща.
 
Микрочастиците, съдържащи се в желето, проникват дълбоко в кожата и доставят до клетките активни вещества, докато колагенът и лупиновите пептиди регенерират клетките и подобряват хидронивата на кожата, с което я правят по - еластична и повдигната.
 
Серамидите и антиоксидантите помагат за възстановяване на естествената защитна бариера на кожата и я защитават от бъдещи увреждания.

Начин на употреба: Използвайте всяка сутрин и вечер. Сложете от желето на дланите си и ги притеснете, за да го затоплите. Изчакайте да се разтопи и го нанесете на лицето с потупвания.

Поръчай сега на: 042 635080; 0895650168 или info@bogen.bg