Назад| Начало ЕЛЕКТРОУРЕДИ СЕШОАРИ GAMMAPIU Сешоар Active Oxygen new

Сешоар Active Oxygen new

Назад
Арт.№: 5633 Добави в любими
192.00лв.
бр

Компанията Gamma Piu рестартира своя бестселър - сешоар с озонова лампа Gamma Piu Active Oxygen. Новият действителен дизайн има за цел да подчертае съвършенството на технологиите за грижа за косата, използвани в този модел. Припомнете си, че това е единственият сешоар в света, който съчетава използването на активен кислород от озоновата лампа и наносерията технология. Сушенето и полагането на въздушния поток с наситен озон има доказан терапевтичен ефект. В резултат на това се увеличава трайността на оцветяването на косата, косата става послушна и лъскава, ефектът от продуктите за грижа за косата се подобрява. Озоновата лампа осигурява допълнителна влага, намалява времето за оформяне, има антибактериално действие и не пресушава косата. Под въздействието на озон се ускорява образуването на слой, състоящ се от вещество, което защитава структурата на косата (пептон), отстранява се статичното електричество, има положителна тенденция в борбата срещу пърхота. Йонизацията с озонова лампа е няколко пъти по-ефективна в сравнение с конвенционалния йон. Технологията Active Oxygen е изключителен патент на Gamma Piu.

Silver Nano Technology - изходната решетка е покрита със сребърни микрочастици за подобряване на антистатичните и антибактериални свойства. Придава блясък и запазва необходимата влага за косата.

Положителният ефект върху здравето на косата се доказва от теста за оценка на Biomedical Institute s.r.l. дерматология и трихология биомедицински център.

Сешоарът е много тих, което позволява да се използва удобно и за дълго време у дома или в салона.

6 режима на работа съответстват на комбинация от 2 скорости на въздушния поток и 3 нива на температура.

Входящият въздух на сешоара има сменяем метален филтър, което увеличава живота на сешоара.

Бутоните за управление на сешоара са разположени в центъра, което заедно с ергономичната дръжка ви позволява да работите с лявата или дясната си ръка.

Особености:


Мощност: 1800 - 2100 W
2 настройки за скорост
4 степени на топлина
копче за моментално охлаждане
Вградена озонова лампа - мощен отрицателен йон генератор (балсам ефект)
Въздушна струя 24л/сек или 86,4 м3/час
Налягане 21mbar
Ниво на шума 66,5dB
Дължина на корпуса 190мм
Тегло: 480 грама
Кабел: 3 m
 
Включени:
- 2 дюзи за бързо съхнене и прецизно позициониране (65h8mm и 75h8mm)    
 
 

GAMMAPIU Всички от GAMMAPIU За поръчки: 0895650168 Направи запитване ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки