Назад| Начало ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА АМПУЛИ И СЕРУМИ ЗА ЛИЦЕ GLORY КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ В АМПУЛИ Ретинол

Ретинол ампула 3мл

Назад
Арт.№: 202 Добави в любими
3.60лв.
бр

Предназначение: почистване, лечение и профилактика на акне, изглаждане на бръчки, стимулиране на обновителните процеси, защита от инфекции и от ракови образувания.
Действие: ампулата Ретинол е много ефективна комбинация от активни вещества, използвани за лечение, както на акне така и при антибръчкови процедури. 
Той е с много важни функции за организма, тъй като стимулира изграждането на клетките. Противовъзпалителните свойства на ретина, съчетани с тези на токоферола и линолеиновата киселина, са ефикасно средство за лечение на акне. От една страна ампулата премахва възпалението в пъпката и я тушира, от друга страна стимулира регенеративните процеси, изразяващи се в образуването на нови епителни клетки, което води до заличаване на следите от акнето. Ретинолът има и вторични функции като овлажняващ агент, регулира обменните процеси в епителната тъкан. Други важни негови функции са подобряване на тъканното дишане, освен това възпрепятства окислението на витамин А и подпомага оптималното му усвояване. Като цяло повишава защитните свойства на кожата. 
Начин на употреба: йонофореза/-/, мануално

КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ В АМПУЛИ Всички от КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ В АМПУЛИ За поръчки: 0895650168 Направи запитване ›
  • ТИП КОЖА: МАЗНА
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки