Доставка и плащане Контакти Количка 0 продукта (0.00 лв.)
042 635080; 0895650168

Изработка, поддръжка и SEO оптимизация на онлайн магазин от Valival

Изработка на онлайн магазин от Valival

Ние от фирма "Бог-Ен-Агиос Николас" ЕООД повече от 17 години се занимаваме с дистрибуция на професионална козметика, консумативи и оборудване за фризьорски и спа салони. За да продължим да утвърждаваме успешно нашия бранд, предлагайки световно доказани марки ние се нуждаехме от много добре поддържан онлайн магазин.

Без никакво колебание ние доверихме изработката на нашия уеб сайт на дигитална агенция Valival, които поеха ангажимента да създадат основната ни връзка с онлайн потребителите – bogen.bg. Сайтът притежава интуитивен дизайн, а разделението по категории и марки значително улеснява потребителите в откриването на желания продукт, който е представен с детайлно описание и снимка.

Гордеем се, че в каталога на нашия онлайн магазин можете да откриете най-добрите марки продукти с професионална грижа като – EF Exlusive, Kleral System, Londa Professional, Stapiz, Edje nails, Makadamia Natural Oil, PNP, Olive Tree Spa, Dr.Belter, IBD и много други. Освен търговец ние сме вносител на част от продуктите, които предлагаме, а това е гаранция за високото им качество.

Съществуват много фирми предлагащи изработка на уеб сайт, но не всички биха подходили с разбирането и професионализма, който получихме от екипа на Valival. Благодарение на тях ние продължаваме да развиваме успешно нашия бизнес. Освен това ние разчитаме на 24/7 поддръжка и SEO оптимизация Valival, което ни дава нужното спокойствие да продължаваме напред.

Ние от Bogen.bg най-отговорно препоръчваме Valival на всички хора, които търсят сериозна, коректна и с професионално отношение дигитална агенция, която да изработи техния уеб сайт и да се погрижи за присъствието им онлайн.

Поръчай сега на: 042 635080; 0895650168 или info@bogen.bg